top of page

STYRELSEN

Här kommer en presentation av FETs styrelseledamöter. Varje styrelseledamot ansvarar för att bedriva föreningens intresse i ett visst område.

ORDFÖRANDE

Tilda Mårtensson

Som ordförande i FET är jag ansvarig för att styrelsens arbete går rätt till. Jag sammankallar styrelseledamöterna för veckovisa möten och föreningens medlemmar till stormöte varje termin. Jag är även ansvarig utgivare av sektionens veckobrev som kommer varje måndag under läsåret!

 

Hör av dig till mig om du undrar något om sektionens verksamhet eller har några allmänna funderingar!

es-ordf@utn.se

073-718 72 14

VICE ORDFÖRANDE

Hugo Westin

Det är jag som tar hand om föreningens ekonomi. Det rör sig om att ta emot inbetalningar vid evenemang, betala fakturor för detsamma samt att deklarera och göra årsbokslut. Det är även jag som är ansvarig för att söka bidrag så att vi kan göra en massa roliga saker under året. Har du några frågor eller funderingar är de bara att höra av sig.

es-vice@utn.se

076-702 47 06

ALUMNANSVARIG

Gabriel Holén

Som alumnansvarig förmedlar jag kontakt mellan ES-sektionens studenter och alumner (det vill säga ES-studenter som tagit examen). Under året anordnas olika aktiviteter där studenter får möjlighet att inspireras av alumner, bland annat anordnas ett alumnprogram.

Har du frågor, funderingar eller förslag på hur alumnverksamheten kan förbättras får du gärna höra av dig till mig!

es-alumn@utn.se

070-230 01 46

IDROTTSANSVARIG

Elias Strindlund

Som idrottsansvarig har jag som uppgift att skapa möjligheter för studenterna på energisystem att idrotta. Detta genom ES-idrotten på helgerna och prova-på event året runt. Jag har också ansvar över träningsverket som hjälper mig att anordna roliga event med variation. Känner du att du har en rolig idé hör av dig så ska det förhoppningsvis gå att anordna!

es-idrott@utn.se

070-556 56 35

A78009B3-B0ED-4FBF-ABF6-BAF1F45A566A_edited.jpg

INFORMATIONSANSVARIG

Agnes Holmlund

Har du en idé om något kul du vill genomföra men inte vet vem i styrelsen du ska höra av dig till eller undrar något om vad vi håller på med i föreningen så hör gärna av dig till mig.

Som informationsansvarig ansvarar jag bland annat för att hålla extra koll på föreningens hemsida, och framtagning av mallar till dokument. Jag har även hand om våra profilprodukter och tar gärna emot idéer på nya produkter ni vill ha!

es-info@utn.se

073-826 27 68

INTERNATIONELLT ANSVARIG

Emma Thorman

Som internationellt ansvarig för ES-sektionen håller jag studenterna informerade om vilka internationella möjligheter som finns vid Uppsala universitet och SLU. Exempel på dessa möjligheter är utbytesstudier, minor field studies (MFS) och utomlandspraktik. Det är även jag som skriver protokoll på styrelsemötena.

 Vill du veta mer om att vara internationellt ansvarig, eller intresserad av utlandet? Hör gärna av dig till mig.

es-int@utn.se

073-064 46 31

KLUBBMÄSTARE

Maja Smed

Tillsammans med ES andra klubbmästare och vårt klubbverk ansvarar vi för de flesta av de sociala evenemang som vi har tillsammans i föreningen. Har ni några roliga idéer på saker ni vill göra eller undrar om något kommande evenemang så hör gärna av er till oss!

es-klubb@utn.se

073-633 44 53

KLUBBMÄSTARE

Line Altzén

Tillsammans med ES andra klubbmästare och vårt klubbverk ansvarar vi för de flesta av de sociala evenemang som vi har tillsammans i föreningen. Har ni några roliga idéer på saker ni vill göra eller undrar om något kommande evenemang så hör gärna av er till oss!

es-klubb@utn.se

076-317 84 38

NÄRINGSLIVSANSVARIG

August Engqvist

Som Näringslivsansvarig är jag ansvarig för marknadsföring av programmet mot både studenter och företag. Syftet med mitt arbete är att främja kontakten mellan studenter och näringsliv för att skapa en mer dynamisk och givande studietid. 

Vi håller kontinuerligt olika event för att stärka relationen mellan studenter och näringsliv. Om ert företag har frågor eller är intresserade av att träffa våra härliga studenter är det bara att höra av er. Om du som student har frågor eller önskemål om event, eller bara är intresserad att söka till Energisystem i framtiden är du också välkommen att höra av dig!

es-naringsliv@utn.se

072-323 24 17

STUDIERÅDSORDFÖRANDE

Karin Wedman

Som studierådsordförande har jag som huvuduppgift att föra en dialog mellan studenterna på energisystemprogrammet, studentkårerna på respektive universitet samt dess programråd i alla frågor som rör utbildningen. Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar.

es-studier@utn.se

076-322 76 01

STUDIESOCIALT ANSVARIG

Maximilian Bonde

Min roll som studiesocialt ansvarig innebär att jag verkar för att alla på ES ska ha en så bra och givande studietid som möjligt. Varje gång Du känner att din studietid påverkas negativt av något är det mig du ska vända dig till. Det kan handla om att en lärare är orättvis eller sexistisk, den salen Du sitter i är alltid för kall, eller vad som helst annat som Du tycker borde förändras för att DIN studietid ska bli så bra som möjligt! Jag har tystnadsplikt då det är jag som är sektionens skyddsombud så tveka inte att komma och prata med mig. Som sagt finns jag där för DIG och vad det än är kan Du vända dig till mig.

es-soc@utn.se

070-972 50 30

bottom of page