top of page

VARFÖR ENERGISYSTEM?

Varför ska du plugga ES?

Image by Matthew Henry

AKTUELL UTBILDNING

Civilinjengörsprogrammet i energisystem är en utbildning som ger dig kunskaper i hur samhället ska tackla energiomställningen. Du får en unik möjlighet vara med och utveckla framtidens energiförsörjning.

IMG_0370.JPG

MÖTEN MED NÄRINGSLIVET

FET anordnar varje termin flera olika event som ger dig som medlem chans att knyta kontakt med näringslivet. Det kan vara lunchföreläsningar med olika aktuella företag samt casekvällar. Vi anordnar varje vårtermin också ett alumnprogram där chansen finns att följa en alumn från ES-programmet under terminen och således få chans att ställa frågor om livet efter studierna.

IMG_0610_edited.jpg

SOCIALA EVENEMANG

FET håller varje år i många olika event med olika inriktningar. Träningsverket håller i olika former av idrottsrelaterade event, såsom träningar inom olika sporter. Klubbverket håller i sittningar varje termin, både med ES men också med andra program. Klubbverket anordnar varje termin också en pubrunda där de tar oss runt på Uppsalas nationer. Styrelsen står också för olika studiesociala evenemang, såsom Julmiddag, alumngasque och olika eventkvällar.

SKUGGA EN STUDENT PÅ ES

Är du nyfiken på hur det är att plugga till civilingenjör? Vill du se hur en dag hos en student på energisystem ser ut? Då kan du skugga en av våra studenter under en dag!

Du får följa med en av våra studenter under en vanlig skoldag, med allt som det innebär. Ett perfekt tillfälle att ställa frågor och se hur det är att gå på föreläsning. Vi i FET bjuder dig dessutom på lunch!

Låter detta som något för dig? Tveka inte på att höra av dig till informationsansvarig.

bottom of page