top of page

SEKTIONSRUMMET

ES sektionrum är en plats för alla ES studenter att samlas på och nyttja för deras egna behov. Bland annat erbjuder rummet en plats för att bara koppla av, plugga eller äta lunch. Nedan går att läsa om var rummet finns, vilka regler som gäller i rummet, den verksamhet som bedrivs i rummet idag och i framtiden, och rummets officiella syfte och mål.
 
Plats:
Lägerhyddsvägen 5, om du är på Ångan och ska till SLU är det andra huset till höger innan bron som går över kungsängsleden. Ingång på kortsidan. Väl inne i huset är vårt rum längst in till vänster precis innan köket och utgången på andra kortsidan.

 

Tillgång:
Alla som läser på programmet. Du behöver ditt eget accesskort + din kod. Rumsdörren kräver kod. För säkerhet skrivs inte denna här. Kontakta es-soc@utn.se eller en kompis som kan koden ifall du inte vet vad den är. 
 

 

Städning
Självklart plockar man undan efter sig och lämnar rummet åtminstone så snyggt som man hittade det. Källsortering finns i köket och ska användas. 
De som har möten i rummet tar extra ansvar för att rummet ser snyggt ut. 
Om man brygger kaffe så ska kaffebryggaren göras rent och plockas undan efter användningen.
 
 
Bokningar görs genom att maila (Ditt namn, aktivitet, telefonnummer) till es-soc@utn.se Exempel: (Fredrik, Möte, 0701234567). Kalender med bokningar kan hittas  
Rummet kan bokas för möten men inte för att enbart hänga eller plugga. Bokaren har rätt att hänvisa de som befinner sig i rummet därifrån. Om inte bokaren har upptagit rummet 15 minuter efter bokningstidens start förfaller bokningen. Styrelsen och kommitéer har alltid företräde till rummet.
 

 

Vill man av någon anledning lämna sina tillhörigheter i rummet görs detta på egen risk. Tillhörigheterna ska läggas på en plats där de inte kommer i vägen för andra som ska nyttja rummet. Studenter som finner andra studenters tillhörigheter i rummet bör inte flytta/röra dessa om det inte krävs.
 

Gemensamhetsrum
Rummet har en skön soffa, ett gäng stolar och internet. Saknas grupprum på ångan är det är bra plats att bara hänga och koppla av på. Går även att spela brädspel där eller i sektionsrummet. Mer information om användning av brädspel finns 

 

Pluggrum
Rummet har bord och stolar för ca 4-8 personer. Belysningen i rummet är bra samt internettillgången.

 

Fika-hub
Möjlighet att brygga kaffe och te för 15 kr per kanna kommer att finnas. Fika från möten kommer lämnas kvar för alla ESares tillgång. Eventuellt kommer det finnas viss försäljning av fika och snacks.

 

Lunch
I köket finns det mikro så att det går att värma lunch på plats. Perfekt för de dagar man sitter och pluggar och inte pallar ta sig till ångan eller Uthgård. För de som glömt lunch finns det frysta maträtter som går att köpa. 
 

Syftet med ES sektionsrum är att användas som studiesocial och studiefacklig mötespunkt. Rummet ska kunna nyttjas av alla som läser ES och inte nödvändigtvis endast medlemmar i FET. Rummet ska fungera som mötesrum och studieplats. Rummet ska främst underlätta för studenterna, föreningarna och kommittéerna på programmet, vilket är det ultimata målet.
 

Om ni har förslag eller idéer om sektionsrummet, kan ni fylla i formuläret nedan 
Om ni har några frågor eller funderingar så kontakta es-soc@utn.se 

REGLER

BOKNING

FÖRVARING

VERKSAMHET I DRIFT

RUMMETS SYFTE OCH MÅL

ÖVRIGT

bottom of page